Gyárbezárás és home office a Renault F1-es csapatánál

(L to R): Pat Fry (GBR) Renault F1 Team Technical Director (Chassis) with Marcin Budkowski (POL) Renault F1 Team Executive Director. Renault F1 Team Season Opener, Wednesday 12th February 2020. L’Atelier Renault, Paris, France.
Fotó: Renault
A kötelező gyárbezárás előtt otthonról dolgoznak a Renault Forma-1-es csapatának munkatársai – erősítette meg az istálló csütörtökön.

Azt követően, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerdán bejelentette, az augusztusra tervezett kötelező gyárbezárást előrehozza március-áprilisre, a csapatok sorra jelentik be, mikor teszik le a munkát egy időre.

A Renault nemrég megerősítette, ők március 30. és április 19. között nem dolgoznak majd.

Az istálló Viry-Châtillonban található központját a francia kormány intézkedései után pénteken bezárják, méghozzá április 5-ig, így a munkatársak otthonról végzik majd munkájukat a hónap végéig.

Az F1-es istálló angliai, Enstone-ban található központjában szintén hazaküldik a dolgozókat március 23-án, így akinek munkaköre lehetővé teszi, otthonról végezheti tevékenységét a kötelező gyárbezárásig.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS