Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Gyermekkórházba látogatott Felipe Massa

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Gyermekkórházba látogatott Felipe Massa

Egy Sao Paulo-i gyermekkórházba látogatott szerdán reggel a Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa. Az intézményben ritka betegségben szenvedő, valamint daganatos betegek kezelésével foglalkoznak.


Egy Sao Paulo-i gyermekkórházba látogatott szerdán reggel a Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa. Az intézményben ritka betegségben szenvedő, valamint daganatos betegek kezelésével foglalkoznak.

Massát a Hospital das Clinicas di San Paolo kórház professzorai fogadták: Magda Maria Sales Carneiro Sampaio, Uenis Tannuri és Vicente Odone körbevezette a hazai nagydíjára készülő versenyzőt az intézményben.

„Megrendítő élmény volt” – ismerte el a Ferrari brazilja.

„Látni, hogy ezek a gyermekek miképp kezelik saját szenvedésüket, csak újabb emlékeztető arra, miről is szól valójában az élet. Mindannyiunknak, akik a Forma-1-ben vagyunk, továbbra is tisztában kell lennünk azzal, mennyire szerencsésnek mondhatjuk magunkat… szeretnék gratulálni valamennyi itt dolgozó orvosnak elkötelezettségük miatt.”

„Nagyon köszönjük Felipének, hogy időt szánt ránk” – folytatta Odone professzor.

„Az ehhez hasonló pillanatok hoznak némi örömöt kis betegeink életébe, illetve családtagjaikéba, és nagyon fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatba kerüljenek olyan emberekkel, akik a kórházon kívüli életet képviselik. Számunkra óriási megtiszteltetés volt, hogy Felipét vendégünkként köszönthettük. Szeretnénk köszönetet mondani neki és a Ferrarinak, amiért már évek óta ellátogatnak ebbe az intézménybe.”

A gyermekkórházat 1976-ban alapították, 25 000 négyzetméteren 213 beteg kezelésére van kapacitása. A legújabb technológiák, valamint jól képzett szakemberek segítségével olyan komplikált beavatkozásokat kell itt elvégezni, mint sziámi ikrek szétválasztása, máj-, vese-, és csontvelő transzplantáció.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!