Gyorsan fogynak az akciós jegyek a Hungaroringre

Időszakos jegyeladási csúcsot tudhat magáénak a 28. Formula 1 Magyar Nagydíjra június 28-án meghirdetett kedvezményes belépők értékesítése. Stílszerűen szólva körrekordként, vagy leggyorsabb körként jellemezhetnénk a történteket.


Időszakos jegyeladási csúcsot tudhat magáénak a 28. Formula 1 Magyar Nagydíjra június 28-án meghirdetett kedvezményes belépők értékesítése. Stílszerűen szólva körrekordként, vagy leggyorsabb körként jellemezhetnénk a történteket.

Mindez még csak részeredmény –, de mindenképp figyelmeztetés azok számára, akik élni szeretnének e nagyszerű lehetőséggel. A jelek szerint ugyanis nem csak a versenyzőknek kell gyorsnak lenniük a pályán, hanem a szurkolóknak is a belföldi jegypénztárakhoz vezető utakon. Különben lemaradnak.

Hogy miért?
Azért, mert alig egy hét leforgása alatt az Egyenesen a Hungaroringre 2 akcióban felkínált belépők 34,7 százaléka máris gazdára talált! Pillanatnyi állás szerint a leggyorsabb vásárlási startokat Borsod-Abaúj-Zemplén, Baranya, Zala, Vas és Pest megyéből regisztrálták.

Az érdeklődés tehát felülmúlja a legoptimistább várakozásokat, még akkor is, ha mindezek mellé tesszük, hogy tavaly az Egyenesen a Hungaroringre keretében gyakorlatilag az összes jegy elkelt. Akkor ez azt jelentette, hogy tizennyolc kedvezményes, az elmúlt évben csak állóhelyre érvényes belépő maradt a pénztárakban – a tízezerből!

És most, 2013-ban itt van az Egyenesen a Hungaroringre 2! Egy nagy sikert hozó, az állami vállalatok együttműködésére épített történet folytatása. Immáron pedig emelve a téteken, ülőhelyeket is biztosítva óriási kedvezménnyel a rajt-cél egyenesben.

Rövid emlékeztetőül, hogy miről is van szó:

Az állami tulajdonú társaságok lehetőséget kívánnak biztosítani a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj július 28-i vasárnapi futamának megtekintésére a magyarországi érdeklődők azon körének, akik számára eddig ez a rendezvény a magas belépődíjak miatt nem volt elérhető.

Az összefogás eredményeként az ország legtávolabbi pontjáról is ingyenesen elérhető tömegközlekedéssel a Formula 1 Magyar Nagydíj.

Amennyiben egy belföldi magánszemély a 2013. évi Formula 1 Magyar Nagydíj vasárnapi napjára érvényes, kedvezményes árú jegyet vásárol, a jegy azt is biztosítja, hogy azzal térítésmentesen lehet utazni a futam napján, 2013. július 28-án a MÁV START Zrt. menetrend szerinti járatain, a GYSEV Zrt által előre kijelölt menetrend szerinti vonatokon és a Volánbusz társaságok (24 Volánbusz társaság) azon helyközi járatain, amelyek az érintett vonatokhoz biztosítják az utasok reggeli rászállítását és az esti vonatokhoz kapcsolt visszaszállítást.

A Formula 1-es belépőjegy tulajdonosa 2013. július 28-án Budapest területén szintén térítésmentesen igénybe veheti a metró vonalakat, továbbá a Gödöllői HÉV vonalán Budapest Ilonatelep és Mogyoród HÉV állomás között a 24 és 72 órás jeggyel, valamint Budapest kártyával rendelkezőknek egyéb, kiegészítő jegy vásárlása nem szükséges.

A Volánbusz Zrt. által biztosított Hungaroring járatokat, amelyek az Árpád híd-tól indulnak és Mogyoród Templom térig közlekednek folyamatos menetrenddel oda-vissza, szintén térítésmentesen vehetik igénybe a vendégek.

Közlekedési célokra a jegyet a futam napján, 2013. július 28-án 0 órától 24 óráig lehet felhasználni.

A Magyar Nagydíj csak vasárnapi napjára szóló állóhely ára 9990 forint.

Ez évben bevezetésre került ezen akció keretében az ülőhely is, amely 19990 forintba kerül, és szintén magába foglalja az utazási költségeket is.

A belépőjegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft. Irodájában, a kijelölt MOL-töltőállomásokon, az Ibusz-irodákban, valamint a www.ostermann.hu weboldalon.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS