Haas: A Rich Energy a csapat névadó szponzora jelenleg

Romain Grosjean, Baku,
Fotó: Haas
Sajtóközleményben reagált a Rich Energy szerda esti Twitter-üzenetére a Haas Forma-1-es csapata. Az amerikai istállónál azt mondják, továbbra is az energiaital-gyártó cég a névadó szponzoruk.

A Rich Energy az idei szezon elején lett a Haas névadó támogatója, szerda este pedig közösségi oldalaikon azt írták, szerződést bontanak a kiscsapattal, amiért az Ausztriában „gyenge teljesítményt” nyújtott.

A Haas csapata aztán csütörtök délelőtt sajtóközlemény formájában reagált a vállalat lépésére, melyben Günther Steiner csapatfőnök szavait idézték.

„A Rich Energy jelenleg névadó szponzora a Haas F1-es csapatának. A két fél közötti szerződéses viszonyról többet nem árulhatok el üzleti titkok miatt” – áll a rövid kommünikében.

Sajtóhírek szerint egyébként a Rich Energy befektetői mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a megállapodást, a szerda esti Twitter-üzenetet ugyanis jó eséllyel a vállalat ügyvezetője, Williams Storey tette közzé a részvényesek tudta nélkül.

„A szerződés nincs felbontva, Williamnek pedig nincs jogosultsága erre. A befektetők próbálják tisztázni ezt a PR-problémát, de ez üzleti kérdés” – mondta a Motorsport.com című lapnak egy forrás.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Osztrák Nagydíj TV-közvetítései!