Haas: A Rich Energy a csapat névadó szponzora jelenleg

Romain Grosjean, Baku,
Fotó: Haas
Sajtóközleményben reagált a Rich Energy szerda esti Twitter-üzenetére a Haas Forma-1-es csapata. Az amerikai istállónál azt mondják, továbbra is az energiaital-gyártó cég a névadó szponzoruk.

A Rich Energy az idei szezon elején lett a Haas névadó támogatója, szerda este pedig közösségi oldalaikon azt írták, szerződést bontanak a kiscsapattal, amiért az Ausztriában „gyenge teljesítményt” nyújtott.

A Haas csapata aztán csütörtök délelőtt sajtóközlemény formájában reagált a vállalat lépésére, melyben Günther Steiner csapatfőnök szavait idézték.

„A Rich Energy jelenleg névadó szponzora a Haas F1-es csapatának. A két fél közötti szerződéses viszonyról többet nem árulhatok el üzleti titkok miatt” – áll a rövid kommünikében.

Sajtóhírek szerint egyébként a Rich Energy befektetői mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a megállapodást, a szerda esti Twitter-üzenetet ugyanis jó eséllyel a vállalat ügyvezetője, Williams Storey tette közzé a részvényesek tudta nélkül.

„A szerződés nincs felbontva, Williamnek pedig nincs jogosultsága erre. A befektetők próbálják tisztázni ezt a PR-problémát, de ez üzleti kérdés” – mondta a Motorsport.com című lapnak egy forrás.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!