Haas: Nem sietős a versenyzőkérdés

Egyáltalán nem sietős a Haas Forma-1-es csapata számára, hogy bejelentse 2017-es versenyzőpárosát.


Egyáltalán nem sietős a Haas Forma-1-es csapata számára, hogy bejelentse 2017-es versenyzőpárosát.

Romain Grosjean várhatóan megtarthatja ülését a száguldó cirkusz mezőnyéhez idén csatlakozott amerikai istállónál, Esteban Gutiérrez jövője azonban igencsak kérdéses.

„Majd készen állunk, ha készen állunk – fogalmazzunk így” – mondta Günther Steiner csapatfőnök. „Nem sietős a dolog, szóval szeretnénk kihasználni az időt.”

A szakember elismerte, több versenyzővel is kapcsolatban állnak.

„Azt gondolom, érdekesek lettünk a versenyzők számára, ami komoly bók. Olyan versenyzőkkel is tárgyalunk, akik 1 éve talán azt kérdezték volna, ’miért kellene odamennem?’. A versenyzői piac nem olyan tág most, hogy Felipe [Massa] és Jenson [Button] távozik. Ez jó hír a fiatal versenyzők számára, jöhet egy kis vérfrissítés, és lehetnek olyanok, akik tündökölhetnek.”

Steiner hozzátette, véleménye szerint Charles Leclerc bevetése túl korai volna még jövőre.

„Még túl fiatal a véleményünk szerint. Nagyon jó versenyző, de jobb, ha még egy szezont eltölt a GP3-ban vagy a GP2-ben. Nincs beleszólásom a pályafutásába, Nicolas Todt a menedzsere, de szerintem ebben egyetért velem.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!