Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd velünk a Francia Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Haas: Vettel nem akar majd középcsapathoz szerződni

A Haas Forma-1-es csapatát irányító Günther Steiner szerint Sebastian Vettel nem fog egy középcsapathoz szerződni csak azért, hogy a száguldó cirkuszban maradjon.

A négyszeres világbajnok év végén távozik a Ferraritól: ezt két hete jelentette be az olasz istálló.

Hogy Vettel marad-e a Forma-1-ben, azt még nem tudni, bár kétségtelen, hogy nem sok lehetősége van arra, hogy versenyképes üléshez jusson.

Német lapértesülések szerint Vettel arra hajt, hogy a Mercedeshez szerződjön, ahol Lewis Hamilton csapattársa lehetne.

Felmerült az is, hogy Vettel a Renault-nál folytatja, a francia istálló azonban a szezonkezdetig biztosan nem dönt arról, ki veszi át a McLarenhez távozó Daniel Ricciardo helyét.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke azt mondja, ők nem tudnak lehetőséget adni Vettelnek, de amúgy is kételkedik abban, hogy a német szeretne egy középcsapathoz szerződni.

„Én nem engedhetem ezt meg magunknak!” – mondta a szakember a Sky Sports F1 televízió The F1 Show című műsorában.

„Azt gondolom, hogy Sebastian négyszeres világbajnokként nem szeretne egy középcsapathoz menni. Ha az embernek ilyen eredményes pályafutása van, amit semmiképp sem szeretne csinálni, hogy túl sok kockázatot vállaljon.”

„Jó kapcsolatban vagyok vele, de ülést nem ajánlottam neki. De szerintem valaki más, akinek sokkal mélyebb zsebe van, meg fogja tenni!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!