Hakkinen szerepet vállal a tehetségek felkutatásában

A Forma-1 kétszeres világbajnoka, Mika Hakkinen bejelentette, hogy új karrierbe kezd, és az ifjú tehetségek felkutatására, illetve kinevelésére fekszik majd rá a jövőben.

A Forma-1 kétszeres világbajnoka, Mika Hakkinen bejelentette, hogy új karrierbe kezd, és az ifjú tehetségek felkutatására, illetve kinevelésére fekszik majd rá a jövőben.

Az 1998-as és 1999-es évad világbajnoka csatlakozik az Aces Management Group-hoz, ahol menedzsere, az Aces Associate Group igazgatója, Didier Coton mellett fog tevékenykedni a jövőben.

Hakkinen feladata nem meglepő módon az lesz, hogy új tehetségeket találjon és neveljen ki a jövőben.

“Ez egy hatalmas kihívással és felelősséggel járó, számomra teljesen új kihívás” – mondta a finn, aki a 2001-es szezon végén hagyta el a Forma-1-et. “Boldog vagyok, hogy ilyen szorosan együtt dolgozhatom Didierrel, aki nagyon fontos szerepet töltött be, és a mai napig tölt be a szakmai sikereimben.”

“Saját tapasztalatból tudom, hogy mit jelent megérkezni az élre, és mennyire fontos egy sportember karrierjében, ha egy megbízható profi csoport veszi körül. Már alig várom, hogy megoszthassam a tapasztalataimat ambiciózus és tehetséges fiatal versenyzőkkel.”

Conton a következőkkel folytatta: “Mi, az Acesnél izgatottak vagyunk, hogy kiterjeszthetjük együttműködésünket Mikával, és részesei lehetünk karrierje egy új fejezetének.”

“Versenyzői képességei nem kérdésesek, és meggyőződésem, hogy kiválóan fog tevékenykedni új szerepkörében, hiszen már bizonyította képességeit, nem véletlenül vált kétszeres világbajnokká a Forma-1-ben. Tudom azt is, hogy már alig várja, hogy megoszthassa tapasztalatait és tudását a fiatal jövő bajnokaival.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS