Hamilton: 2023 egy újabb esély lesz arra, hogy a vb-címért harcoljunk - F1VILÁG.HU

Hamilton: 2023 egy újabb esély lesz arra, hogy a vb-címért harcoljunk

HIRDETÉS
2023-ban szeretne újra a világbajnoki címért harcolni a Forma-1-ben Lewis Hamilton – a Mercedes versenyzője idén futamgyőzelem nélkül zárt a száguldó cirkuszban.
2022 Abu Dhabi Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton

A Mercedes a sorozatban megnyert világbajnoki címek után idén nehéz helyzetben találta magát, W13-as kódjelű versenyautója ugyanis nem volt eléggé versenyképes ahhoz, hogy harcba szálljon a végső győzelemért.

Hamilton végül csak a pontverseny 6. helyén zárt, ám saját elmondása szerint optimistán várja a 2023-as idényt. Reméli, újra esélye lesz a vb-címért küzdeni.

„Határozottan izgatottan várom a 2023-as szezont” – mondta a Mercedes versenyzője. „Ez az elmúlt pár év annyira nehéz volt sokak számára a világon, rengetegen szenvedtek a háború, és más dolgok miatt. Remélem, hogy valami arra sarkall majd bennünket, hogy megértsük, könyörületesebbnek és gondoskodóbbnak kell lennünk egymással, folyamatosan ezért imádkozom.”

„Egy új év arra, hogy jobbak legyünk, harcoljunk, és még jobban egyesüljünk. És egy újabb esély arra, hogy a világbajnoki címért harcoljunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!