Hamilton: 5 év még biztosan van bennem! - F1VILÁG.HU

Hamilton: 5 év még biztosan van bennem!

HIRDETÉS
A Mercedes ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, határozottan úgy érzi, hogy még jó pár évig képes lesz a győzelmekért harcolni a Forma-1-ben. A brit versenyzőnek még esze ágában sincs visszavonulni.
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MAY 12: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, 1st position, sprays Champagne on the podium during the Spanish GP at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 12, 2019 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

Hamilton még a 2019-es szezont megelőzően volt vendége az amerikai David Letterman beszélgetés műsorának, majd a showman „A következő vendégeimet nem kell bemutatnom” című Netflix-sorozatának pénteki, új epizódjában is feltűnt.

Hamilton jelenlegi szerződése a 2020-as szezon végén jár le, de címvédő azonban a műsorban azt mondta, szeretne még évekig a csapatnál maradni.

„Michael [Schumacher] akkor vonult vissza, amikor 38 éves volt. Én most 33 vagyok. 5 év még biztosan van bennem” – mondta az ötszörös világbajnok. „Nevetségesen eltökélt vagyok a győzelem iránt!”

„Ami tényleg hajt engem, és amiről úgy érzem, hogy hiányzik azokból, akik ellen versenyzem, az a tűz. Megkaptam ezt a lehetőséget. Könnyedén elengedhetném, de úgy érzem, elpusztítanám magam, ha nem folytatnom a fejlődést, a növekedést, és nem nyomnám tovább.”

„Gyakorlatilag addig kell folytatnom, amíg csak lehet – addig, amíg már nem élvezem.”

Hamilton azt mondja, bár az elmúlt évek a sikerekről szóltak számára, bizony voltak nehéz időszakai is.

„Ez egy nagyon nehéz év. Mentális szempontból ott vannak a nagyszerű tetőpontok, a győzelmek, a sikerek, de vannak masszív mélypontok is. Olyan dolgok ezek, melyekről soha nem nagyon beszéltem, de az ember sokszor küszködik mentális problémákkal, instabilitással. Ilyenkor próbálod összetartani magad, amikor rajthoz állsz sportemberként.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!