Friss hírek

Hamilton 5 évre aláírna a Mercedesszel

Lewis Hamilton úgy érzi, még további 5 évet a Forma-1-ben szeretne maradni – árulta el Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke, így már az újabb szerződéshosszabbításról beszéltek a felek.

Hamilton F1-es szereplése a tavalyi év végén ugyan kérdéses volt, szerződése 2023 végéig szól – ám a brit és csapata múlt héten egyeztetett arról, hogy meghosszabbítanák együttműködésüket

Toto Wolff csapatfőnök elmondta, Hamilton az idei, gyengébb teljesítményük ellenére is lelkes, és most úgy érzi, akár további 5 évig is a Forma-1-ben maradna

Hirdetés
 

„Múlt héten leültünk, és azt mondta: „Nézd, még további 5 év bennem van, te hogy látod?” Teljesen őszinték vagyunk egymással.”

Wolff elárulta, válasza az volt Hamilton számára, hogy szerinte ő képes arra, hogy kövesse Fernando Alonsót, és a 40. születésnapja után is versenyezzen

„Most ő ugyanaz a Fernando, aki 25 évesen volt? Nem tudom, de még mindig nagyon versenyképes” – mondta a csapatfőnök. 

„Szóval Lewis azzal, ahogy éli az életét, ahogy a Forma-1-es versenyzésre koncentrál, úgy gondolom, még sokáig képes lesz ezt továbbvinni.”

A szakember hozzátette, nincs kétsége afelől, hogy ha Hamiltonban felmerül, hogy már nem képes a legmagasabb szinten versenyezni, akkor befejezi karrierjét. 

„Lewis lesz az első, aki azt mondja, hogy ’nem tudom ezt tovább csinálni, mert úgy érzem, már nincs meg a reakcióidőm’. Vagy ’egyszerűen már nem élvezem, és itt egy másik generáció, aki nagyon erős’.”

„Szóval nincs kétségem afelől, hogy akármiben is állapodunk meg a szerződéshosszabbítással kapcsolatban – ami meg fog történni – , mindketten mindig nagyon nyíltan fogunk beszélni arról, hogy mit hoz a jövő” – véli Wolff.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton 5 évre aláírna a Mercedesszel
A Red Bullt nem ijeszti meg a Mercedes felzárkózása
Eldőlt: Teltházas lesz a 2023-as Forma-1-es Magyar Nagydíj
Brown Binotto távozásáról: Egy F1-es csapat sikereinek kulcsa a stabilitás
Steiner: A 2023-as Ferrari-motor „bomba” lesz!
Az Aston Martinnál el vannak ájulva Alonsótól

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!