Hamilton: A baleset semmin sem változtat

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton úgy érzi, a múlt hétvégi spanyolországi ütközés nem nyomja rá majd a bélyegét a csapattársával, Nico Rosberggel való közös munkára.


A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton úgy érzi, a múlt hétvégi spanyolországi ütközés nem nyomja rá majd a bélyegét a csapattársával, Nico Rosberggel való közös munkára.

A Mercedes versenyzői a Spanyol Nagydíj első körében ütköztek össze úgy, hogy mindketten az első sorból vágtak neki a szezon ötödik versenyének. A baleset következtében Hamilton és Rosberg is kiesett a futamon.

Bár Rosberg korábban úgy nyilatkozott, lehet, hogy le kell majd ülniük egymással beszélgetni egy kicsit, Hamilton úgy véli, kettejük viszonya semmit sem változik a történtek után – és ő címvédőként továbbra is mindent belead majd, hogy legyőzze a németet.

„Őszintén szólva a történtek semmin sem változtatnak” – nyilatkozta a brit versenyző.

„Tovább folytatjuk a versenyzést, miközben persze mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az eset ne ismétlődjön meg. De versenyezni fogunk egymással, és Monacóban biztosan nem kerülünk ilyen helyzetbe.”

Rosberg az eset után úgy fogalmazott, próbálja túltenni magát a Barcelonában történteken, és lehet, hogy beszélniük kell majd Hamiltonnal a balesetről.

„Ez olyasvalami, amiről el kell majd gondolkodnom a következő napokban. Még nem tudom” – mondta órákkal a futam után a német.

„Momentán le vagyok taglózva. Nagyon-nagyon kemény dolog ez, mert megnyerhettem volna a versenyt. Nem csak magam miatt érzem rosszul magam, hanem az egész csapat miatt. Tudom, milyen keményen dolgoztak ezen a két autón, és az, hogy mindketten a kavicságyban végeztük, a lehető legrosszabb forgatókönyv a srácoknak.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS