Friss hírek

Hamilton: A Ferrari még mindig jobb nálunk

Vasárnapi győzelmének köszönhetően 24 pontosra növelte előnyét a világbajnoki összetettben Lewis Hamilton, a címvédő azonban azt mondja, a Ferrari még mindig előttük jár.

A Mercedes csapata profitált a Hungaroringen a szombati esőből: Hamilton megszerezte a rajtelsőséget, vasárnap pedig magabiztos győzelmet aratott a két Ferrari előtt.

A brit versenyző természetesen nagyon örül az eredménynek, és hálás csapatának a kemény munkáért.

„Kétségkívül voltak hullámhegyek és hullámvölgyek az idei bajnokságban, igazi hullámvasút az idei szezon – a csapat viszont erős tudott maradni” – mondta a címvédő.

„Nagyszerű helyzetben vagyunk jelenleg, de ami fontos, hogy ne ejtsük el a labdát. Az elmúlt két hétvégén igazi áldást jelentett az eső, nagyon hálás vagyok. A srácok nagyon keményen dolgoztak idén, nagyon megérdemlik a jó eredményt.”

Hamilton mindazonáltal azt mondja, kemény munkára lesz szükség a folytatásban is, a Ferrari ugyanis jelenleg jobb nálunk.

„Még sok a tennivalónk, mert a Ferrari egy kicsit még előttünk jár, megvolt a tempójuk ezen a hétvégén. Ma sikerült legyőznöm őket, de ha ők lettek volna a pole-ban, küszködtünk volna.”

„Szóval előre kell lépnünk a teljes csomaggal, hogy közelebb tudjunk kerülni hozzájuk. De nagyon elégedett vagyok a csapat munkájával, és tovább kell folytatnunk. A cél most az, hogy még erősebbek legyünk az év második felében.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!