Hamilton: A Ferrari Monzában is előttünk jár - F1VILÁG.HU

Hamilton: A Ferrari Monzában is előttünk jár

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

A Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton elismerte, egyelőre Monzában is le vannak maradva a Ferrarihoz képest, de mindent megtesznek azért, hogy ledolgozzák a hátrányukat az időmérőre.

Hamilton a 3. legjobb időt autózta a délutáni, már száraz pályán lezajlott edzésen azok után, hogy a délelőtti esőben csupán 6 kört tett meg a Mercedes autójával.

A brit közel 3 tizedmásodperccel volt lassabb, mint a pénteki napot „megnyerő” Sebastian Vettel, így Hamilton pontosan tudja, lesz tennivalójuk a szombati időmérő előtt.

„Zuhogó esőre ébredtünk reggel, ami azt jelentette, hogy nem volt olyan zsúfolt az első edzés, mint általában. Megtettünk pár kört, de utána olyan volt, mint egy nap az irodában, amikor nincs sok tennivaló. Egyszer még ásítoztam is az autóban!” – mondta a címvédő.

„Délután viszont sok kört megtettünk a száraz pályán, és láthattuk, hogy akárcsak Spában, most is egy kicsit le vagyunk maradva a Ferraritól úgy a rövidebb, mint a hosszabb etapokon.”

„A köreim egészen jók voltak, de a Ferrari egy kicsit gyorsabb volt ma. A csapat minden részlege gőzerővel dolgozik, és lesz tennivalónk ma este is – viszont vannak területek, melyeken látjuk a hátrányunkat, szóval reméljük, hogy egy kicsit közelebb kerülhetünk az időmérőn.”

„Jó pár verseny óta zajlik már ez a komoly küzdelem, és a nyár közepe óta némi előnyben vannak, de keményen nyomjuk, hogy ezen felülkerekedjünk.”

Hamilton hozzátette, biztos benne, hogy szoros küzdelem vár rájuk az időmérőn.

„Habár a Ferrari földjén vagyunk, nagyszerű támogatást kapunk, és mindig nagy önbizalmat ad, amikor látjuk ezt a lelátókon. Szoros küzdelem lesz holnap, és mint minden hétvégén, most is beleadunk mindent.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!