Hamilton: A Forma-1 legnehezebb szezonja jön!

Silverstone Test, Day 2 - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
A hatszoros világbajnok Lewis Hamilton szerint a Forma-1 története legnehezebb idénye elé néz – a világbajnokság jövő héten rajtol a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után.

Egyelőre 8 F1-es verseny időpontját jelentették be: a bajnokság két spielbergi futammal rajtol, majd még hat versenyt tartanak Európában, ám nem kizárt, hogy ősszel tovább bővül a futamok száma az öreg kontinensek.

A mezőny ezután Ázsia, Amerikai, illetve a Közel-Kelet felé venné az irányt.

„A lehető legjobban igyekszünk felkészülni egy olyan szezonra, ami szerintem a Forma-1 és mindannyiunk számára a legnehezebb lesz a mostani nehézségek, illetve azon változások miatt, amiket meg kell tennünk annak érdekében, hogy működni tudjunk” – magyarázta a brit pilóta.

A rajongók a szezon első versenyein nem lehetnek jelen, Hamilton pedig azt mondja, ez nagy szomorúsággal tölti el.

„Szerettem volna hatalmas köszönetet mondani nektek a pozitív üzenetekért, tényleg nagyon sokat segítettek a csapatnak és nekem az elmúlt pár hónapban.”

„És hiányozni fogtok a versenyeken, hiányozni fog az, hogy lássalak titeket a futamokon. Nem lesz túl inspiráló elszáguldani az üres lelátók előtt, elég magányosak leszünk, de tudjuk, hogy lélekben itt lesztek velünk, szóval szorítsatok értünk!”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései