Eifel Nagydíj
Silverstone Test, Day 2 - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton: A Forma-1 legnehezebb szezonja jön!

A hatszoros világbajnok Lewis Hamilton szerint a Forma-1 története legnehezebb idénye elé néz – a világbajnokság jövő héten rajtol a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után.

Egyelőre 8 F1-es verseny időpontját jelentették be: a bajnokság két spielbergi futammal rajtol, majd még hat versenyt tartanak Európában, ám nem kizárt, hogy ősszel tovább bővül a futamok száma az öreg kontinensek.

A mezőny ezután Ázsia, Amerikai, illetve a Közel-Kelet felé venné az irányt.

„A lehető legjobban igyekszünk felkészülni egy olyan szezonra, ami szerintem a Forma-1 és mindannyiunk számára a legnehezebb lesz a mostani nehézségek, illetve azon változások miatt, amiket meg kell tennünk annak érdekében, hogy működni tudjunk” – magyarázta a brit pilóta.

A rajongók a szezon első versenyein nem lehetnek jelen, Hamilton pedig azt mondja, ez nagy szomorúsággal tölti el.

„Szerettem volna hatalmas köszönetet mondani nektek a pozitív üzenetekért, tényleg nagyon sokat segítettek a csapatnak és nekem az elmúlt pár hónapban.”

„És hiányozni fogtok a versenyeken, hiányozni fog az, hogy lássalak titeket a futamokon. Nem lesz túl inspiráló elszáguldani az üres lelátók előtt, elég magányosak leszünk, de tudjuk, hogy lélekben itt lesztek velünk, szóval szorítsatok értünk!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!