Friss hírek

Hamilton: „A következő napokban” ülünk le tárgyalni

A Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, büszke arra, hogy Toto Wolff még legalább 3 évig a német istálló csapatfőnöke marad a Forma-1-ben. A brit pilóta „a következő napokban” ül le tárgyalni saját jövőjéről.

A Mercedes még pénteken jelentette be, Wolff 2024 végéig biztosan a csapatfőnök és vezérigazgató marad az F1-es alakulatnál, sőt, növelte részesedését is a csapatban.

Hamiltonnal egyelőre még nem hosszabbított szerződést a csapat, a brit versenyző azonban várhatóan hamarosan aláírja új kontraktusát.

Hirdetés
 

Ezzel kapcsolatban a hétszeres világbajnok azt mondta, még „nem kezdték meg az egyeztetéseket”, de ő és Wolff úgy tervezik, hogy „a következő napokban” leülnek egymással.

A Mercedes versenyzője beszélt arról, nagyon örül annak, hogy Wolff marad a Mercedes csapatfőnöke.

„Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy Toto aláírt” – mondta Hamilton.

„Nagyon fontos vezető figura a csapatnál, és nélküle nem tudtunk volna ilyen sikereket elérni. A csapat számára is nagyszerű, hogy marad a folytonosság, és nagyszerű látni elköteleződését a Mercedes felé.”

„Nagy feladat lesz, hogy emeljük a mércét a szervezetben, mivel úgy gondolom, nagyszerű munkát végeztünk az elmúlt pár évben. De azt gondolom, a megfelelő emberek vannak a megfelelő pozíciókban, szóval jónak tűnik a dolog. Szerintem fényes jövő vár a csapatra.”

„Nagyon hálás vagyok a csapat erőfeszítéseiért, hogy olyan autót adnak nekünk, amellyel harcolni tudunk a bajnoki címért. Hálás vagyok, hogy tudtunk versenyezni idén, hiszen volt egy időszak, amikor úgy tűnt, ez sem fog összejönni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!