Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Hamilton: A McLaren készen áll a győzelemre

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton: A McLaren készen áll a győzelemre

Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy a McLarennek megvan a sebessége ahhoz, hogy ne csak harcba szálljon, de meg is verje Sebastian Vettelt a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjon, miután éppen hogy csak kikapott a szombati időmérőn.


Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy a McLarennek megvan a sebessége ahhoz, hogy ne csak harcba szálljon, de meg is verje Sebastian Vettelt a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjon, miután éppen hogy csak kikapott a szombati időmérőn.

„Úgy gondolom, hogy megvan a sebességünk” – mondta a brit versenyző, mikor arról kérdezték, hogy véleménye szerint a McLaren képes lesz-e túlszárnyalni Vettelt. „Meggyőződésem, hogy a hosszú etapjaink kiválóak lesznek holnap.”

„Már régen nem teljesítettem ennyire jó hosszú etapokat az edzéseken, így mindenképpen pozitívan várom a versenyt. Véleményem szerint megvan minden bennünk ahhoz, hogy harcba szálljunk a győzelemért.”

Hamilton annak is nagyon örül, hogy távol van Felipe Massától, akivel az idei évben többször is ütköztek, legutóbb az elmúlt versenyen.

„Felipe előtt vagyok, ami segít” – mosolygott. „Mentálisan nagyon ott kell lenned. Még ha azt is gondolod, hogy készen vagy, ez még semmit nem számít. Frissnek érzem magam ezen a hétvégén, tiszta az elmém. Elkerültem a balhékat, ami hatalmas különbség és sokat ad a magabiztosságodnak.”

„Második vagyok a rajtrácson. Nem kaptam büntetést, ami általában visszavet, és jó helyről várom a holnapi versenyt. Erősnek érzem magam, úgy érzem, minden eddiginél felkészültebben, jó pozícióból vághatok neki a versenynek.”

„Szóval semmi okom nincs arra, hogy azt gondoljam, nem tudok majd harcba szállni legalább azért a pozícióért, amiben vagyok.”

Csapattársa, Jenson Button szintén optimistán várja a holnapi megmérettetést, ugyanis biztos abban, hogy a McLaren felkészülten vághat neki a szezon utolsó előtti versenyének.

„Nagyon jónak tűnt a sebességünk tegnap” – mondta. „Hogy elég jó-e, majd holnap elválik. A Red Bull kiváló autóval rendelkezik, és Seb a lehető legjobb pozícióból vághat neki a versenynek.”

„Sokkal versenyképesebben vagyunk, mint Indiában, és jobban érzem magam az autóban, szóval magabiztosan várom a futamot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!