Hamilton: A Mercedes túlszárnyalta az elvárásait Spanyolországban - F1VILÁG.HU

Hamilton: A Mercedes túlszárnyalta az elvárásait Spanyolországban

HIRDETÉS
Lewis Hamilton szerint a Mercedesnél egyáltalán nem számítottak arra, hogy a nehéz szezonkezdet után a Spanyol Nagydíjon sikerül mindkét autójukkal dobogós helyezést szerezniük.
Lewis Hamilton

Kétségkívül az idei szezon legjobb eredményét érte el a Mercedes Forma-1-es istállója Spanyolországban, ahol Lewis Hamilton a második, George Russell pedig a harmadik helyen ért célba a 66 körös viadalon. A német istálló az utóbbi másfél év küzdelmei miatt visszafogott elvárásokkal vágott neki a futamnak, az autóra felszerelt új fejlesztési csomag azonban érezhetően jól működött, így Hamiltonék reménytelien tekinthetnek előre a szezon további futamaira.

„Mekkora eredmény ez a csapatunk számára! Egyáltalán nem számítottunk erre, szóval le a kalappal a csapat előtt. Óriási köszönet mindenkinek a gyárban, amiért kicsit közelebb kerülhettünk a bikákhoz. Még mindig előttünk járnak, de vadászunk rájuk. Ez egy csodás eredmény, George is nagyszerűen teljesített.”

Bár a Mercedes ezen a versenyen egyértelműen a második legnagyobb erőt képviselte a Red Bull után, Hamilton szerint szó sincs arról, hogy rögtön célba vennék az éllovas istállót.

„Arról még korai lenne beszélni, de dolgozunk rajta. Lépésről lépésre haladunk. Csodás lenne, ha a szezon végéig utolérnénk őket. Ha nem sikerül, akkor majd jövőre” – tette hozzá a hétszeres világbajnok.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!