Hamilton: A Mercedes versenyzőpárosa a legjobb az F1-ben - F1VILÁG.HU

Hamilton: A Mercedes versenyzőpárosa a legjobb az F1-ben

HIRDETÉS
Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton szerint a Mercedes jelenlegi versenyzőpárosa az „abszolút” legjobb a jelenlegi Forma-1-es mezőnyben.
2019 Japanese Grand Prix, Sunday - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Valtteri Bottas Mercedes

A brit versenyzőt a Bild am Sonntag című lap kérdezte meg nemrég arról, véleménye szerint ő, illetve csapattársa, Valtteri Bottas jobb kombinációt alkot-e, mint a Ferrari duója, Sebastian Vettel és Charles Leclerc.

„Ez abszolút így van. Ez a lehető legjobb kombináció. Egyszerűen nem látok jobb egyensúlyt ennél a Forma-1-ben” – válaszolta Hamilton, aki hatodik világbajnoki címének megszerzésére pályázik.

Hamilton egyébként nemrég arról beszélt, véleménye szerint a Ferrarinál megpróbálják ráerőltetni az első számú státuszt Charles Leclercre, ami nem tesz jót a csapaton belüli dinamikának.

„Én kívülálló vagyok, szóval annyira nem tudom, de innen úgy tűnik, hogy nagyon érdekes a dinamika náluk” – fogalmazott.

„Úgy tűnik, Charles most átveszi az első számú szerepet. De jó ez a hozzáállás a csapat számára? Kétlem. De náluk mindig ez volt a filozófia.”

„Nálunk eltérő a megközelítés, ami remekül működik.”

Hamilton mindenesetre azt mondja, természetesen náluk is van egy egészséges rivalizálás.

„Mindig ugyanaz a helyzet a csapattársaddal – és igaz ez Valtterivel kapcsolatban is. Ő le akar győzni engem, én pedig őt. De közte és köztem megvan az érettség. Ez persze nem volt így akkor, amikor fiatal voltam. De Valtteri és az én esetemben most jól működik.”

„Ő is minden évben egyre gyorsabb, szóval mindig elő kell húznom egy nyulat a kalapból, hogy előtte maradjak.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!