Friss hírek

Hamilton a nyári szünetig szeretné aláírni új szerződését

Az augusztusig nyári szünetig szeretne megállapodni új szerződéséről a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit pilóta az idei szezont megelőzően csupán 1 évre szóló megállapodást kötött a Mercedesszel, mely a 2021-es szezon végén lejár. Hamilton azonban többször nyilatkozta, nem tervezi a visszavonulást, és szeretne 2022-ben is a mezőny tagja lenni.

A múlt vasárnapi Spanyol Nagydíjon győztes pilóta vasárnap elárulta, szeretnék időben lerendezni a szerződéshosszabbítást a csapatvezetéssel – főleg azok után, hogy legutóbb nagyon elhúzódott a procedúra.

„Soha nem akartunk abba a helyzetbe kerülni, hogy januárra, vagy februárra maradjon” – mondta Hamilton. „Az egész telemet elszúrta, és biztos vagyok benne, hogy Totónak sem segített. Olyan érzés volt, hogy nem volt elég szünetünk.”

„Nyilván nem kell elsietnünk semmit, de szerintem észszerűen kell hozzáállnunk, és el kell kezdenünk egyeztetni. Ezek a tárgyalások nagyon összetettek. Soha nem egyszerű folyamat, és remélhetőleg hamarosan elkezdhetjük – ha nem zavarja meg a jelenlegi munkánkat.”

„Még 19 versenyünk van idén, de jó lenne, ha a nyári szünet előtt lenne már valami, így elmehetünk pihenni, és tisztábban láthatjuk a jövőt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!