Hamilton a példamutató Tsunodát méltatja - F1VILÁG.HU

Hamilton a példamutató Tsunodát méltatja

HIRDETÉS
Yuki Tsunodát és az AlphaTauri csapatát méltatja a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, amiért szerinte példával járnak elöl az olaszországi természeti katasztrófa kapcsán.
JEDDAH, SAUDI ARABIA - MARCH 16: Yuki Tsunoda of Japan and Scuderia AlphaTauri talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Saudi Arabia at Jeddah Corniche Circuit on March 16, 2023 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Peter Fox/Getty Images)

A múlt hétvégére tervezett Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjat törölni kellett azok után, hogy a régiót a heves esőzések miatt súlyos áradások sújtották. A természeti katasztrófában többen életüket veszítették, hiszen településeket öntött el az ár.

Az egyik leginkább érintett település az AlphaTauri otthona, Faenza volt, ahol a katasztrófa után maga Yuki Tsunoda is segédkezett a takarításban. A japán versenyző és csapattársa, Nyck de Vries ezt követően közösségi oldalain üzent, melyben felhívták a figyelmet arra, mennyire fontos lenne, hogy mindenki segítségen a bajbajutott embereknek.

„Emilia-Romagna még mindig nagyon rossz helyzetben van. Kérlek, segíts, ha tudsz!” – mondta Tsunoda.

Az AlphaTauri bejegyzéséhez maga a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton is hozzászólt: „Gondolok rátok és a családjaitokra! Imáimat küldöm és remélem, hogy gyorsan véget ér ez az egész.”

A Mercedes versenyzője eztán egy Instagram-sztoriban méltatta Tsunodát: „Le a kalappal Yuki és a csapat előtt, amiért példával járnak elöl, és a terepen segítenek!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!