Hamilton a példamutató Tsunodát méltatja - F1VILÁG.HU

Hamilton a példamutató Tsunodát méltatja

Yuki Tsunodát és az AlphaTauri csapatát méltatja a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, amiért szerinte példával járnak elöl az olaszországi természeti katasztrófa kapcsán.

A múlt hétvégére tervezett Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjat törölni kellett azok után, hogy a régiót a heves esőzések miatt súlyos áradások sújtották. A természeti katasztrófában többen életüket veszítették, hiszen településeket öntött el az ár.

Az egyik leginkább érintett település az AlphaTauri otthona, Faenza volt, ahol a katasztrófa után maga Yuki Tsunoda is segédkezett a takarításban. A japán versenyző és csapattársa, Nyck de Vries ezt követően közösségi oldalain üzent, melyben felhívták a figyelmet arra, mennyire fontos lenne, hogy mindenki segítségen a bajbajutott embereknek.

 

„Emilia-Romagna még mindig nagyon rossz helyzetben van. Kérlek, segíts, ha tudsz!” – mondta Tsunoda.

Az AlphaTauri bejegyzéséhez maga a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton is hozzászólt: „Gondolok rátok és a családjaitokra! Imáimat küldöm és remélem, hogy gyorsan véget ér ez az egész.”

A Mercedes versenyzője eztán egy Instagram-sztoriban méltatta Tsunodát: „Le a kalappal Yuki és a csapat előtt, amiért példával járnak elöl, és a terepen segítenek!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!