Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Hamilton a Pirelli abroncsait kritizálja

Lewis Hamilton ismét a Pirelli abroncsait kritizálja, amiért immár zsinórban másodszor nem tudta győzelemre váltani pole pozícióját a Német Nagydíjon.


Lewis Hamilton ismét a Pirelli abroncsait kritizálja, amiért immár zsinórban másodszor nem tudta győzelemre váltani pole pozícióját a Német Nagydíjon.

A Mercedes brit versenyzője már a rajtnál visszacsúszott a harmadik helyre, és végül ötödikként futott célba, majd fél perccel lemaradva a futamgyőztes Sebastian Vettel mögött.

Hamilton értetlenül áll a történtek előtt, ugyanis lövése sincs, hogy a Mercedes miért volt ennyivel lassabb, mint a rivális Red Bull, Lotus és a Ferrari versenykörülmények között.

„Vissza kell fognom magam, mivel semmi pozitívum nincs erről a hétvégéről, amit magammal tudnék vinni” – mondta. „Nem értem, hogy miért szenvedtünk ennyire, de ez a versenyzés. Az egyetlen pozitívum csupán az, hogy pontokat tudtunk szerezni.”

„Bosszantó, hiszen a csapat nagyon keményen dolgozott és remek munkát végzett végig. Az autónk kiváló, de valamilyen okból kifolyólag nem működik ezeken a gumikon.”

Hamilton azt is elmondta, hogy csapatának nem segít, hogy nem vehet részt a soron következő fiatal versenyzők számára fenntartott teszten, miután a titkos gumiteszt miatt eltiltást kaptak.

„Az, hogy ki kell hagynunk a tesztet, egyáltalán nem segít, de ilyen az élet” – mondta. „Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy tovább lépjünk és imádkoznunk kell, hogy az új gumispecifikáción működni fog az autónk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS