Friss hírek

Hamilton: A rajtnál volt a legszorosabb a verseny

Lewis Hamilton győzelmét senki nem veszélyeztette az F1-es Francia Nagydíjon, így csak arra kellett figyelnie, hogy megtartsa a kellő távolságot Max Verstappen előtt.

Hamilton szombaton megszerezte a pole pozíciót, majd vasárnap is magabiztos győzelmet aratott a Paul Ricard versenypályán. A brit mögött Max Verstappen ért be a második helyen, ám a holland hibába próbálta őt utolérni, nem tudott harcba szállni a győzelemért.

A brit pilóta elmondta, nem is érezte úgy, hogy bármikor is veszélyben lenne a győzelme, tökéletesen kontrollálni tudta a versenyét.

„A rajtnál volt a legszorosabb a verseny, aztán szerencsére nagyon rendben volt az autó egyensúlya. Maxnak nagyon jó volt a tempója, de szerencsére képes voltam elhúzni egy kicsit, amikor szükség volt arra, hogy növeljem a távolságot” – nyilatkozta Hamilton.

„4,5 másodpercre elhúztam, és aztán tartani tudtam ezt a távolságot.

És végül a kérdésre, látott-e valamit az Anglia-Panama meccsből a futam előtt, Hamilton így válaszolt: „Nem, nem jutottam el odáig. Amikor a garázsba mentem, és vettem fel a sisakom, akkor láttam, hogy 6-0-ra álltak. Jézusom, ez egy remek eredmény Angliának!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!