Friss hírek

Hamilton: A Red Bull és a Ferrari nevetségesen gyorsnak tűnik

Nevetségesen gyorsnak tartja a Red Bull és a Ferrari 2022-es autóját a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton.

A Mercedes a bahreini tesztek óta hangoztatja, új, W13-as versenyautójuk nincs a legjobb formában, maga Hamilton úgy fogalmazott, nem számít arra, hogy a szezon elején a győzelmekért harcolhatnak majd.

Tény, a Mercedesnek számos akadályt le kellett küzdenie a téli teszteken, és az új versenyautó egy kissé nehezen vezethetőnek tűnt Bahreinben is – a címvédő csapat azonban természetesen ettől függetlenül igencsak ütőképes lehet 2022-ben.

Hamilton a minap, Dubajban egy interjúban azt mondta, reméli, a Mercedes mérnökeinek sikerül találniuk valamit, hogy javítsanak az autón.

„Remélem, hogy mire innen távozom, már találnak néhány trükköt, néhány módot arra, hogy többet tudjunk kihozni ebből az autóból” – mondta a brit pilóta a minap, majd hozzátette, közvetlen ellenfeleik igazán gyorsnak tűnnek.

„Sok autó tűnik gyorsnak. Az Alfa Romeo is gyorsnak tűnt, Valtteri [Bottas] is. A Red Bull nyilvánvalóan nevetségesen gyors momentán, mint ahogy a Ferrarik is. De mi vagyunk a legjobb csapat, ez nem kétséges.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!