Friss hírek

Hamilton a világ legbefolyásosabb embereinek listájára került

Lewis Hamilton is felkerült a TIME magazin 100 legbefolyásosabb emberének listájára – a brit versenyző a Forma-1-ben elért eredményeinek, valamint a rasszizmus elleni küzdelmének is köszönhetően került be jól ismert politikusok, zenészek, aktivisták és sportolók közé.

Hamilton a Mercedes versenyzőjeként idén hetedik világbajnoki címét szerezheti a Forma-1-ben, a hétvégi Orosz Nagydíjon pedig beállíthatja Michael Schumacher 91 futamgyőzelmes rekordját a száguldó cirkuszban.

A brit versenyző emellett aktívan részt vesz a rasszizmus elleni küzdelemben, a Forma-1-et pedig platformként használja a Black Lives Matter kampányhoz.

Hamilton másodszor szerepel a TIME magazin 100-as listáján, a legbefolyásosabb sportolók között szerepel rajta kívül Patrick Mahomes Super Bowl-győztes NFL-játékos, a nemrég visszavonult NBA-sztár Dwayn Wade, valamint Naomi Osaka teniszező is.

A világ legbefolyásosabb embereinek 100-as listáján idén minden eddiginél több orvos és nővér szerepel, és rekordszámú, 54 hölgy került a listára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!