Friss hírek

Hamilton: Akármit csinálunk, nem javul az autó

Nehezen indult a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj hétvégéje a Mercedes csapata számára, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton csak a 13. legjobb idővel zárta a pénteki nyitónapot. A brit másfél másodperccel volt lassabb az élen végző Charles Leclerc-nél, és azt mondja, bármit is csinálnak az autóval, nem tudnak gyorsulni.

A német istálló továbbra is küszködik a „delfinezés” problémájával, jelenleg pedig arra fókuszál, hogy megtalálja a megfelelő beállításokat annak érdekében, hogy felülkerekedjen a gondokon a teljesítmény romlása nélkül. Hamilton viszont azt mondja, hiába próbálkoztak pénteken, nem látják a fejlődés jelét.

„Akármit módosítunk az autón, nem változtat semmin jelenleg” – mondta a hétszeres világbajnok tanácstalanul. „Ez a nehéz ebben. Kezdesz optimista lenni, és aztán változtatsz, de nem akar javulni a dolog. A második edzés előtt elvégeztünk néhány változtatást, de az első tréning jobb volt. A második gyakorlás egy kicsit nehezebben alakult számomra. Szóval nem tudom, egyszerűen nehéz az autóval.”

Hirdetés
 

Hamilton azt mondja, nem tud más csinálni, bele kell törődnie abba, hogy Ausztráliában sem lesz javulás.

„Nem sok mindent tehetünk. Ez van. Meg kell birkóznunk ezzel. Frusztráló a dolog, mert próbálod nyomni, próbálsz felzárkózni, és bár tisztességes kört raksz össze, 1,2 másodperccel le vagy maradva. Szóval nehéz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!