Hamilton: Az autó szinte életre kelt a versenyen! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Az autó szinte életre kelt a versenyen!

A 13. helyről rajtolva értékes pontokat szerzett csapatának a Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton Miamiban. A brit versenyző azt mondja, autója valósággal életre kelt a verseny felénél.

Pedig Hamilton rengeteget küszködött a W14-es kódjelű versenygéppel a hétvége során, a futamon mégis remek csatákat tudott megvívni vele, és végül a 6. helyen intette le őt a kockás zászló. A Mercedes versenyzője úgy érzi, elégedett lehet a versenyével.

„Jó versenyünk volt, és örülök, hogy sikerült előrébb jutnunk” – mondta a hétszeres világbajnok. „A szombati nap nehezen alakult, de én mindig igyekszem pozitívummá alakítani a negatívumokat. Tisztességes eredménynek mondható, hogy a 13. helyről feljöttünk a 6. pozícióba, és remekül szórakoztam közben.”

 

„Nagyszerű, hogy volt néhány csatánk, igazán élveztem. Kezdetben nem volt túl látványos, mivel beragadtunk a DRS-vonatban, és küszködtünk az előzéssel. Rá kellett szánnom az időt, és végül támadni tudtunk. Az autó sokkal jobb volt a közepes keverékű abroncsokkal, és valósággal életre kelt a verseny felénél.”

Hamilton hozzátette, bár jó eredményt értek el, még nem tartanak ott, ahol szeretnének.

„Értékes pontokat szereztünk a csapatnak, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek. Leszegett fejjel, keményen dolgoznak, hogy fejlődjünk. Nem tartunk még ott, ahol szeretnénk, de a morál továbbra is nagyszerű.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton: Az autó szinte életre kelt a versenyen!
Verstappen maradt az élen, Alonso 2. Barcelonában
Perez: Egy szinten vagyok Verstappennel
Verstappen óriási fölényben a barcelonai nyitóedzésen
Az Aston Martin megállás nélkül fejleszt, de Alonso szerint ennél is többre van szükségük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!