Hamilton: Az egész év a felzárkózásról szólhat számunkra - F1VILÁG.HU

Hamilton: Az egész év a felzárkózásról szólhat számunkra

HIRDETÉS
Nem kerget illúziókat a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton: a brit pilóta pontosan tudja, jó esély van rá, hogy az egész 2023-as év a felzárkózásról szól majd számukra.
2023 Bahrain Grand Prix, Saturday - Sebastian Kawka Lewis Hamilton

A Mercedes gyenge formában vágott neki az idei szezonnak, a bahreini idénynyitó után pedig elismerte a csapat, drasztikus változtatásokra lesz szükség ahhoz, hogy W14-es kódjelű versenyautójukból győztest faragjanak. A csapatnál természetesen gőzerővel dolgoznak a fejlesztéseken, ám a javulás időbe telik. Hamilton Ausztráliában azt mondta, nagyon bízik csapatában, de jól tudja, egyik napról a másikra nem válnak újra topcsapattá.

„Remélem, hogy megtaláljuk a trükköt, és jó úton járunk, ami nincs messze a többiekétől. A múltban bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk gyorsan fejleszteni, és remélem, hogy most is ez a helyzet” – mondta a hétszeres világbajnok. „Ahogy megnyílnak az autóban rejlő lehetőségek, a srácok gőzerővel mehetnek abba a bizonyos irányba.”

„Hálás vagyok, amiért nyitottak a váltásra, és nem ragadnak le annál, ami most van – de persze tudom, hogy sok ideig tarthat a felzárkózás. A Red Bull is folytatja a fejlődést. Ez a legvalószínűbb, noha egyes versenyautók teljesítménye stagnál majd, és egy ponton nem tudnak tovább javítani rajta. Lehetséges, hogy az év hátralévő része a felzárkózásról szól majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!