Hamilton azt mondja, elfogadhatatlan a magyar törvény - F1VILÁG.HU

Hamilton azt mondja, elfogadhatatlan a magyar törvény

HIRDETÉS
Határozott véleményt formált meg az egyenlőség jegyében Magyarországgal kapcsolatban a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.
2021 British Grand Prix, Thursday - Steve Etherington Lewis Hamilton

A száguldó cirkusz mezőny ezen a hétvégén Magyarországon vendégeskedik, Hamilton pedig úgy érkezhet meg a Hungaroringre, hogy továbbra is szoros csatát vív a világbajnoki címért Max Verstappennel.

A brit versenyző viszont egyelőre még nem a versenyzéssel kapcsolatban nyilvánult meg: közösségi oldalán a Magyarországon nemrég elfogadott, az LMBT-közösséget hátrányosan érintő törvényekkel kapcsolatban.

„Mindannyiótokhoz szólok, akik a csodálatos Magyarországon éltek: a hétvégi verseny előtt szeretném támogatásomról biztosítani azokat, akiket érint a kormány LMBT-ellenes törvénye” – írta Instagram-oldalán a Mercedes versenyzője.

„Elfogadhatatlan, hogy azok, akik ilyen erővel rendelkeznek, gonoszul és félrevezető módon előállnak egy ilyen törvénnyel. Mindenki megérdemli, hogy szabadon éljen, nem számít, kit szeretnek, vagy milyen identitásúak.”

„Arra ösztönzöm a Magyarországon élőket, hogy a következő választáson úgy szavazzanak, hogy megvédjék az LMBT-közösség jogait. Szükségünk van a támogatásunkra – jobban, mint valaha.”

„Szeressétek a körülöttetek élőket, mert a szeretet mindig győzedelmeskedik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!