Orosz Nagydíj

Hamilton beszólt a Red Bullnak

Meglehetősen éles hangnemben reagált a Red Bull Racinggel kapcsolatos pletykákra a McLaren-Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.


Meglehetősen éles hangnemben reagált a Red Bull Racinggel kapcsolatos pletykákra a McLaren-Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A 2008-as év legjobbját nemrégiben hozták összefüggésbe az energiaital-gyárosokkal, miután lapértesülések szerint ő – valamint új menedzsmentje – attól tart, a McLaren idén, és esetleg a következő években is gyengén muzsikál majd.

Hamilton azonban a minap kijelentette, jól érzi magát a wokingi gárdánál, mely csapattal a Red Bull hosszútávon nem veheti fel a versenyt.

Csatlakozz, hogy azonnal értesülj a Forma-1 legfrissebb híreiről!

„100 százalékig biztos vagyok abban, hogy a McLaren vagy a Ferrari nem hagyja, hogy ez megtörténjen” – mondta a brit arra a kérdésre reagálva, hogy a Red Bull képes lesz-e huzamosabb ideig a bajnoki címekért harcolni.

„A Red Bull nem egy autógyártó, ők egy italgyártó vállalat. Egy üdítőital-gyártó áll szemben olyan nagy csapatok, mint a McLaren és a Ferrari történelmével. Nem tudom, mi a tervük. A McLaren egyike a legnagyobb gyártóknak, mint a Ferrari, tehát egy fajtiszta versenycsapat vagyunk.”

„A McLaren és a Ferrari éveken át harcolt egymással az élen, most pedig jött egy csapat, mely megvert bennünket. De egészen biztos vagyok abban, hogy ez nem fog sokáig tartani.”

Hamilton elmondta, miközben a Red Bull egyértelműen Sebastian Vettelre épít, addig a McLarennél egyenlő bánásmódban részesülnek a versenyzők.

„Számomra úgy tűnik, hogy a csapatnak egyértelműen van egy elsőszámú versenyzője. Ezt Mark [Webber] is kijelentette, nemde? Nálunk viszont mindenki egyenlő.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS