Friss hírek

Hamilton: Betegség után csodálatos kör!

Forma-1-es pályafutása 102. rajtelsőségét szerezte a Katari Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton, a címvédő azonban elárulta, egyáltalán nem indult számára könnyen a hétvége.

A hétszeres világbajnok ugyanis az elmúlt napokban betegséggel küszködött, így saját bevallása szerint nehéz dolga volt a pénteki szabadedzéseken.

Szombatra aztán javult a helyzet, az időmérőn pedig egy pazar kört rakott össze, és bajnoki éllovasát, Max Verstappent megelőzve megszerezte a pole-t.

Hirdetés
 

„A pénteki egy nagyon nehéz nap volt. Csütörtökön és pénteken nem éreztem magam túl jól, szóval tényleg küszködtem az edzéseken. Nagyon nem voltam jól tegnap, úgyhogy tényleg mélyre kellett ásnom” – mondta a brit versenyző, majd arra a kérdésre, hogy mi volt a gond, kifejtette: „Volt egy kis hajfájásom szerda óta, de ma már fantasztikusan éreztem magam. Jól aludtam múlt éjjel, ez pedig sokat számít.”

„Tegnap éjfélig itt maradtam, dolgoztam a mérnökökkel, akik mindig későig itt vannak. Sok olyan területet találtunk, amin javíthattam.”

„A harmadik edzésre sokat változtattunk, és úgy tűnt, működik is a dolog. És aztán persze át kell menteni ezt az időmérőre is.”

Hamilton hozzátette, az időmérőn is remekül dolgozott a csapat.

„Nagyon hálás vagyok azért, hogy ilyen jó időben küldtek ki minket a pályára, nem kerültünk forgalomba. Az utolsó köröm pedig csodálatos volt. Tényleg egy nagyon szuper kör lett.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!