Hamilton biztos benne, a következő években is győzelmekért harcolhat

Fotó: Formula 1
SILVERSTONE, UNITED KINGDOM - JULY 07: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W09, celebrates after taking pole position during the British GP at Silverstone on July 07, 2018 in Silverstone, United Kingdom. (Photo by Steven Tee)

2020 végéig biztosan a Mercedesnél folytatja Forma-1-es pályafutását Lewis Hamilton. A brit biztos benne, a német istálló lesz a legjobb hely számára a következő években.

Hamilton új, 2 évre szóló szerződését csütörtökön jelentette be a Mercedes, így a páros a 2020-as idény végéig közös utakon folytatja a Forma-1-ben.

Bár Hamilton és a Mercedes már korábban is számos alkalommal kifejtették, együtt folytatnák a jövőben is, az új megállapodást végül csak most hitelesítették szignójukkal.

„Ez a szerződéshosszabbítás alapvetően már csak formalitás volt, hiszen Toto és én a télen már leültünk egymással. Jó, hogy végre papírra vetettük, bejelentettük, és most folytatjuk a munkát, ahogy eddig” – mondta Hamilton, majd hozzátette, biztos benne, hogy a Mercedes a következő években is a győzelmekért harcolhat.

„20 éve a Mercedes családjának tagja vagyok, soha nem voltam még boldogabb egy csapatnál, mint amilyen most vagyok. Abszolút egy hullámhosszon vagyunk úgy a pályán, mint azon kívül. Alig várom, hogy még többet nyerjünk a jövőben. Meggyőződésem, hogy a Mercedes a megfelelő hely számomra a következő években.”

„Habár 2013 óta rengeteg sikert értünk el, a Mercedes jobban ki van éhezve, mint valaha – kezdve Dr. Zetschétől és a Daimler igazgatóságának tagjaitól Totón és a csapat menedzsmentjén át minden egyes emberig, akivel szembe találkozom a brixworth-i és brackley-i folyosókon.”

„Azt a szenvedélyt, ami bennem van, a csapat minden egyes tagja osztja – folyamatosan a fejlődésre törekszenek, arra, hogy mindig az élen legyünk. Alig várom, hogy lássam, mit érhetünk el közösen a következő két és fél évben.”

 TOVÁBB OLVASNÁL MINKET? GÖRGESS TOVÁBB! 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS