Friss hírek

Hamilton biztos benne, a következő években is győzelmekért harcolhat

2020 végéig biztosan a Mercedesnél folytatja Forma-1-es pályafutását Lewis Hamilton. A brit biztos benne, a német istálló lesz a legjobb hely számára a következő években.

Hamilton új, 2 évre szóló szerződését csütörtökön jelentette be a Mercedes, így a páros a 2020-as idény végéig közös utakon folytatja a Forma-1-ben.

Bár Hamilton és a Mercedes már korábban is számos alkalommal kifejtették, együtt folytatnák a jövőben is, az új megállapodást végül csak most hitelesítették szignójukkal.

„Ez a szerződéshosszabbítás alapvetően már csak formalitás volt, hiszen Toto és én a télen már leültünk egymással. Jó, hogy végre papírra vetettük, bejelentettük, és most folytatjuk a munkát, ahogy eddig” – mondta Hamilton, majd hozzátette, biztos benne, hogy a Mercedes a következő években is a győzelmekért harcolhat.

„20 éve a Mercedes családjának tagja vagyok, soha nem voltam még boldogabb egy csapatnál, mint amilyen most vagyok. Abszolút egy hullámhosszon vagyunk úgy a pályán, mint azon kívül. Alig várom, hogy még többet nyerjünk a jövőben. Meggyőződésem, hogy a Mercedes a megfelelő hely számomra a következő években.”

„Habár 2013 óta rengeteg sikert értünk el, a Mercedes jobban ki van éhezve, mint valaha – kezdve Dr. Zetschétől és a Daimler igazgatóságának tagjaitól Totón és a csapat menedzsmentjén át minden egyes emberig, akivel szembe találkozom a brixworth-i és brackley-i folyosókon.”

„Azt a szenvedélyt, ami bennem van, a csapat minden egyes tagja osztja – folyamatosan a fejlődésre törekszenek, arra, hogy mindig az élen legyünk. Alig várom, hogy lássam, mit érhetünk el közösen a következő két és fél évben.”

[su_highlight background=”#ffed99″]TOVÁBB OLVASNÁL MINKET? GÖRGESS TOVÁBB![/su_highlight]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Hamilton biztos benne, a következő években is győzelmekért harcolhat
Nem tudni még, menthető-e Verstappen motorja
Gasly: Bottas jól elb*szta a versenyünket…
Horner: Bottas nagyszerű munkát végzett a Mercedesnek
Russell újra Mercedesben: Gumiteszt a Hungaroringen!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!