Hamilton: Button felülmúlt az idei évben - F1VILÁG.HU

Hamilton: Button felülmúlt az idei évben

HIRDETÉS

Lewis Hamilton elismeri, csapattársa, Jenson Button jobb munkát végez, mint ő az idei évben, ami a bajnoki tabellán is látszik.


Lewis Hamilton elismeri, csapattársa, Jenson Button jobb munkát végez, mint ő az idei évben, ami a bajnoki tabellán is látszik.

Hamilton kapott hideget-meleget az elmúlt időszakban, mert bár kiválóan teljesít, egyesek szerint túlságosan agresszív, ami a hétvégén is balhékat szült, ráadásul nem csak saját, hanem mások – most például Felipe Massa – versenyét is tönkretette túlzott harciasságával.

Eközben Button – aki márkatársához hasonlóan szintén két versenyt nyert már az idei évben – sokkal átgondoltabban és megfontoltabban, egyszóval okosabban versenyen, így Sebastian Vettelen kívül (akit egyetlen pont választ csak el második vb-címtől) egyedüliként van még harcban a végső győzelemért.

Hamilton nem is titkolja, véleménye szerint Button parádés teljesítményt nyújt és sokkal jobb munkát végez, mint ő az idei szezonban.

„Úgy vélem, hogy talajt kell fognom, és javítanom kell az eredményeimen, mert az elmúlt négy verseny nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna, és sajnos az én hibáim miatt” – mondta a brit versenyző a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva.

„Jenson hihetetlen munkát végez… Úgy érzem, jobb munkát végez nálam az idei évben, valóban. Szóval még ha a következő öt versenyen jobb munkát is végzek, az nem jelent számomra túl sokat. Értem ezalatt, hogy egy nagyon kemény év az idei számomra.”

A McLaren versenyzője továbbá azt is elmondta, hogy túltette magát a pályán és az azon kívül történteken, mikor több ízben is összetűzésbe keveredett Massával.

„Képes vagyok ignorálni mindezt és továbblépni” – tette hozzá.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!