Hamilton cáfol: Még csak nem is tárgyaltunk a szerződésemről! - F1VILÁG.HU

Hamilton cáfol: Még csak nem is tárgyaltunk a szerződésemről!

HIRDETÉS
A hatszoros Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton azt mondja, még csak nem is tárgyalt a Mercedesszel a folytatásról, így nem igazak azok a hírek, melyek a napokban megjelentek új szerződésével kapcsolatban.
2018 United States Grand Prix, Saturday - Paul Ripke Lewis Hamilton Mercedes

Az elmúlt hetekben olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Mercedes csapata 2022 végéig szerződést kínált Hamiltonnak, évente pedig nagyságrendileg 15 milliárd forintnak megfelelő összeget

Az Auto Bild című német lap aztán ezt követően arról írt, Hamilton nem fogadta el a Mercedes ajánlatát, és állítólag négyéves szerződést akar, valamint szezononként mintegy 20 milliárd – bónuszokkal együtt 27 milliárd – forintnak megfelelő összeget.

Hamilton viszont most cáfolta, hogy ez lenne a helyzet.

„Csak, hogy tudjátok, Toto [Wolff] és én még csak nem is beszéltünk eddig a szerződésről. Semmiről sem tárgyalunk jelenleg, csak az újságok találnak ki történeteket” – fogalmazott az angol.

A Hamilton jövőjével kapcsolatos híresztelések egyébként csak olajat öntöttek a tűzre a Mercedes jövőjével kapcsolatos bizonytalanságot illetően. A napokban olyan hírek keltek szárnyra, melyek szerint a német istálló anyacége, a Daimler február 12-én dönt arról, folytatják-e F1-es szereplésüket 2021-től.

A Daimler ügyvezetője aztán a Reutersnek tisztázta, nem fontolgatják az F1-ből való kiszállást.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!