Hamilton cáfolja, hogy elhagyná a McLarent

Minden idők legfiatalabb világbajnoka, Lewis Hamilton határozottan cáfolta azon híreszteléseket, melyek szerint csapatváltáson törné a fejét.

Minden idők legfiatalabb világbajnoka, Lewis Hamilton határozottan cáfolta azon híreszteléseket, melyek szerint csapatváltáson törné a fejét.

Miután megszerezte a világbajnoki címet a tavalyi évben, a brit versenyző kijelentette, hogy nem szándékozik elhagyni csapatát, és ha egy mód van rá, a McLaren színeiben szeretné befejezni versenyzői pályafutását a Forma-1-ben.

A brit médiában viszont megjelent a hír, miszerint Hamilton távozását fontolgatja, és akár már az idei év végén elhagyhatja csapatát, amennyiben a wokingiak nem hozzák az elvárt eredményeket.

Maga az érintett azonban nem tulajdonít különösebb jelentőséget a híreszteléseknek, és a szezonnyitónak helyet adó Melbourne-ben megerősítette, hogy még soha nem gondolkodott a távozáson.

“Mindössze annyit mondtam, hogy ha valaki megkeresne, akkor biztosan nem mondanám neki azt, hogy húzz el innen. De ez nem azt jelenti, hogy csapatváltáson törném a fejem. A média sokszor kiforgatja az ember szavait, és a mondatokat kiragadva a szövegkörnyezetből, másképpen állítja be a dolgokat.”

“Megerősíthetem, hogy elégedett vagyok azzal, ahol most vagyok, ez minden” – tette hozzá a brit versenyző, aki vélhetően egy igen kemény szezonkezdés elé néz, miután a McLaren vezetése bevallotta, gondjaik vannak az új autóval.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS