Hamilton: Csak jól akartam érezni magam - F1VILÁG.HU

Hamilton: Csak jól akartam érezni magam

HIRDETÉS
Lewis Hamilton elhatározta, hogy a Bahreini Nagydíj hétvégéjén egyszerűen „jól akarja érezni magát”, és elmondta, úgy szerezte meg a pole pozíciót, hogy semmiféle nyomás nem volt rajta.
Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton közel 3 tizedmásodperces előnnyel szerezte meg a pole pozíciót csapattársa, Valtteri Bottas előtt a Bahreini Nagydíjon: a brit ismét a csapat kiváló munkáját dicsérte, és elmondta, nehéz év vége vár rájuk, hiszen közel 1 hónapig mindenki távol lesz a családjától. 

„Ez a teljesítmény a szezon korábbi remek munkájának a folytatása” – mondta a brit. „Továbbra is lenyűgöznek a srácok, hogy ilyen keményen dolgoznak hétvégéről hétvégére, és tudom, hogy most három hétig újra úton lesznek anélkül, hogy a családjukat láthatnák. És bármit is hozott ez a szezon, ez egy kemény év, nagyra értékelem őket.”

Hamilton a Török Nagydíjon megszerezte 7. világbajnoki címét, így már gyakorlatilag tét nélkül versenyez: éppen ezért volt nagyon boldog, hogy sikerült megszereznie az első helyet az időmérőn. 

„Az, hogy sikerült egy ilyen kört összerakni… Ma úgy jöttem ide, hogy azt mondtam, szórakozzunk és élvezzük. Ez a legfontosabb, és most, hogy nincs nyomás, fellélegezve vezethettem.”

„Minden arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt. Azt gondoltam, hogy jól indult a köröm, aztán tiszta volt az egész kör, elégedett voltam vele.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!