Friss hírek

Hamilton: Ebbe a szezonba bele fogok őszülni!

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton azt mondja, nagyon örül annak, hogy hosszú idő után végre izgalmas világbajnoki küzdelem várhat a rajongókra, ugyanakkor azt mondja, Max Verstappen csapata, a Red Bull „sokkal előrébb is lehet” nálunk a folytatásban.

Verstappen a szezonnyitó hétvégén közel 4 tizedmásodperces előnnyel szerezte meg a rajtelsőséget Hamilton előtt – igaz, a futamon végül alulmaradt a brit pilótával szemben.

A Red Bull viszont már a soron következő imolai hétvégén számos újítást bevet, és persze a Mercedesnél sem pihennek: mindent megtesznek azért, hogy lefaragják hátrányukat.

Lewis Hamilton azt mondja, örül annak, hogy végre újra komoly küzdelem alakulhat ki a bajnoki címért, szerinte azonban a Red Bull előnye tovább nőhet a folytatásban.

„Rendkívül izgatott vagyok, és nagyon örülök a rajongóknak, hogy ők is izgatottak” – mondta a címvédő. „Úgy gondolom, jó ideje erre vágynak már a rajongók.”

„Természetesen még csak egy versenyen vagyunk túl, és nem tudjuk, mit tartogat a jövő, és hogyan alakul a szezon. De ezzel a tempóval, sokkal előrébb is lehet a Red Bull. Mi viszont olyan keményen dolgozunk, amennyire csak tudunk, hogy közel maradjunk ebben a küzdelemben.”

„Remélem, hogy még több ehhez hasonló versenyünk lesz Maxszal és Valtterivel [Bottas]. Hosszú utat kell még megtennünk. 22 verseny van hátra – te jó ég! Meg fogok őszülni a végére!”

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen a várható bajnoki küzdelmekkel kapcsolatos kérdésre reagálva azt mondta: „Nagyszerű verseny volt ez, de ahogy Lewis is mondta, egy kicsit még nehéz megmondani, hogy is állunk a tempót tekintve.”

„De nagyon hosszú lesz az idény, szóval szerintem időben kiderül majd, hogyan alakulnak a küzdelmek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!