Hamilton: Egy lépéssel közelebb kerültünk - F1VILÁG.HU

Hamilton: Egy lépéssel közelebb kerültünk

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője megpróbált ugyan előrébb végezni az F1-es Brit Nagydíjon, azonban elismerte, a Ferrarival és a Red Bull-lal szemben nem volt esélye.
Formula 1 2022: British GP

A Mercedes és Hamilton is elégedetten zárhatta a Brit Nagydíjat: a brit pilóta a Ferrarikat is üldözte a versenyen, majd a futam végi biztonsági autós periódust követően izgalmas csatát vívott a dobogóért. A hétszeres világbajnok végül a pódium 3. fokára állhatott fel, és összességében nagyon örül – legfőképp a teljesítménybeli előrelépésnek. 

Hamilton a verseny után természetesen a csapat mellett a hazai közönségének is köszönetet mondott. 

„Mindenkinek köszönöm ezt a hihetetlen támogatást. Nem mindenhol látunk ilyet a világon, ez a legjobb közönség, akit láthatunk, szóval nagyon hálás vagyok ezért” – mondta Hamilton. 

A Mercedes pilótája elismerte, a lágy abroncsokkal nem volt esélye a futamgyőztes Carlos Sainzcal és Sergio Perezzel szemben. 

„Mindent beleadtam ma, megpróbáltam elkapni a Ferrarikat, de gratulálok Carlosnak, túl gyorsak voltak hozzánk képest. A végén csatáztam, de ezek a srácok túl gyorsak voltak nekem az egyenesekben” – nyilatkozta. 

„Annyira, de annyira hálás vagyok a csapat kemény munkájáért, hogy elhoztuk ide a fejlesztéseket. Egy lépéssel közelebb kerültünk, szóval továbbra is nyomnunk kell” – folytatta Hamilton. 

„A tempó mindkét keveréken remek volt. De ha egy Red Bull van a hátad mögött, ők nagyon gyorsak az egyenesben. Szóval még van hova fejlődnünk. Továbbra is nyomni fogjuk, megpróbáljuk a legjobbat nyújtani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!