Friss hírek

Hamilton: Egy topversenyző is felhívta Wolffot a 2021-es szezon miatt

Leiws Hamilton, a Mercedes versenyzője állítja, a riválisok telefonon hívogatják Toto Wolffot, hogy szívesen csatlakoznának az istállóhoz – a brit szerint egy topversenyző is köztük van.

Már az idei évben számos találgatás kezdődött a 2021-es szezonnal kapcsolatban, amikorra egyelőre Lewis Hamiltonnak, Valtteri Bottasnak, Max Verstappennek, Sebastian Vettelnek sincs szerződése, de Charles Leclerc is elérhető még

Hamilton elárulta, többen telefonáltak már csapatfőnökének, Toto Wolffnak, hogy milyen lehetőségeket lát a 2021-es szezonra – a brit elmondta, egyikük a péntek esti díjátadón is jelen volt. 

Hamiltonon és Bottason kívül Max Verstappen is díjat vett át a bajnokság 3. helyéért, de például Fernando Alonsóra is gondolhatott Hamilton, aki egyértelműen kijelentette, hogy van esély arra, hogy 2021-ben visszatérjen.

„Ez egy érdekes időszak, mert van sok versenyző, aki helyet keres mindenfelé” – mondta a hatszoros világbajnok. 

„Azokról a hívásokról beszélek, amelyeket Toto kap mindenkitől, hogy jöhessenek. Egyikük például nemrég érkezett ide” – folytatta. „Ez egy érthető dolog, mert mindenki nyerni akar, mindenki nyerő csapathoz akar tartozni. De nem gondolom, hogy most ez egy stresszes dolog.”

Hamilton hozzátette, a szerződéssel és megkeresésekkel kapcsolatos dolgokat mindig is korrekt módon kezelték csapaton belül, és őszintén tud beszélni ezekről a csapatfőnökével

„Mindig is világos kommunikáció volt Toto és köztem. Soha nem voltak titkok, és ez nem is fog változni” – nyilatkozta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!