Hamilton: Egyelőre le vagyunk maradva - F1VILÁG.HU

Hamilton: Egyelőre le vagyunk maradva

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője úgy gondolja, sokkal jobb helyzetben van a csapat az idei Monacói Nagydíjon, mint tavaly.

Hamilton arra számított, hogy a Red Bull és a Ferrari mögött harmadikként fognak harcolni Monacóban, azonban kellemesen csalódott az autó teljesítményében. A brit pilóta az első szabadedzésen a 3., a második tréningen pedig a 4. helyen zárt, és tudják, hogy hol tudnak még javítani szombatig.

„Rendben volt a nap, nem sérült meg az autó, ami már jó. Tegnap mondtam, hogy a Red Bullok gyorsak lesznek, és ez így is volt. Ahogyan arra számítani lehetett, egy kicsit többet küszködtünk” – nyilatkozta Hamilton a szabadedzéseket követően.

„Néhány helyen jobban, máshol rosszabbul működött az autó, szóval van néhány dolog, amin dolgoznunk kell, de nem a sötétben tapogatózunk – sokkal jobb helyzetben vagyunk, mint tavaly.”

A mezőny idén először Monacóban használja a hiperlágy abroncsokat, amely mindenki számára újdonságot jelent. Hamilton elmondta, az első tapasztalatok nem rosszak, azonban a versenyen érdekes lesz használni őket, mivel nem tartanak sokáig.

„Közelebb vagyunk a Red Bullhoz és a Ferrarihoz, mint számítottuk, de még mindig néhány tizeddel le vagyunk maradva. Szóval még van mit csinálnunk, ha a győzelemért szeretnénk harcolni. A hiperlágy gumi jó volt, de nem tartott túl sokáig. Az időmérőre jónak tűnik, de érdekes lesz a versenyen…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!