Hamilton egyre kényelmesebben érzi magát autójában - F1VILÁG.HU

Hamilton egyre kényelmesebben érzi magát autójában

HIRDETÉS

Egyre jobban ráérez a Mercedes Forma-1-es autójára a gárda angol versenyzője, Lewis Hamilton.


Egyre jobban ráérez a Mercedes Forma-1-es autójára a gárda angol versenyzője, Lewis Hamilton.

A 28 esztendős versenyző pályafutása harmincadik rajtelsőségét szerezte a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén, a szezon első felében azonban rendkívül sokat panaszkodott a W04-es versenygépre.

„Tényleg nagy a bizonytalanság akkor, amikor rálépek a fékre, mert nem tudom, mi fog történni” – mondta korábban a Mercedes világbajnok versenyzője.

„Alig várom már azt a pillanatot, amikor 100 százalékig kényelmesen érzem magam az autóban. A McLarennél 100 százalékig bíztam az autóban, és most azon dolgozom, hogy ez itt is így legyen. „A beállítások és a fékek teljesen mások, mint amikhez hozzászoktam. Egyszerűen van egy olyan érzésem az autóban, amit nehéz megmagyarázni. Nem a koncentrációval van a problémám, egyszerűen azzal, hogy nem bízom az autóban.”

Az F1Világ.hu kérdésére Hamilton a hungaroringi időmérőt követően elárulta, mára sokat javult a helyzet, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, minthogy Kína, Anglia és Németország után nálunk, Magyarországon is a pole-ból rajtolhat.

„Még mindig nem könnyű beállítani a versenyautót, de ezen a hétvégén elég jó munkát végeztünk ebben a tekintetben, mivel az elmúlt pár versenyen sikerült meglehetősen jól szerepelnünk” – mondta az angol pilóta, amikor arról faggattuk, vannak-e még problémái a Mercedes idei versenygépével.

„Imádom az autót, egyre jobban ráérzek és folyamatosan javul a helyzet. Minden egyes időmérőn egyre erősebb vagyok, és egyre jobban tudom, hogyan hozzam ki belőle a legtöbbet.”

„Bízom abban, hogy tovább javul majd a helyzet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!