Költségplafon-ügy

Hamilton elégedett: Sikerült ráéreznünk az autóra!

Sokkal jobban ráérzett autójára a Mercedes csapata Zandvoortban, mint egy hete, Belgiumban – ezt mondta a Holland Nagydíj pénteki nyitónapját követően Lewis Hamilton.

A brit versenyző a 3. legjobb idővel zárta a második szabadedzést Zandvoortban, mindössze 72 ezredmásodperccel lemaradva az élen végző Charles Leclerc-től. Hamilton természetesen elégedett is a kezdéssel, elmondása szerint ugyanis a holland pályán remekül működik a W13-as kódjelet viselő versenygép.

„Ez már sokkal jobb, mint a múlt vasárnapom, illetve a múlt péntekem! Tisztességesen kezdtük a hétvégét, sokkal jobban ráéreztünk az autóra egyszerűen azáltal, hogy ez egy nagyon más pálya” – mondta a hétszeres világbajnok, majd hozzátette, reméli, a szombati időmérőre tudnak még gyorsulni egy kicsit.

Hirdetés
 

„Még folyamatban van a munka, de nem vagyunk annyira lemaradni, amit nagyszerű látni. És az autó sem tűnik annyira rossznak. Ez a pálya sokkal agresszívebb a gumikkal, és érezni némi pattogást is, de ha sikerül fejlődést elérnünk az este folyamán, amit általában meg is teszünk, akkor majd meglátjuk, mire leszünk képesek szombaton! Talán nincs benne sokkal több teljesítmény, de tovább nyomjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton elégedett: Sikerült ráéreznünk az autóra!
Binotto: Ha jobban sikerül a rajt, nyertünk volna Szingapúrban
Az Aston Martint is meglepte, hogy szabályszegéssel vádolják
Schumacher: A Russell-lel való ütközés kinyírta a versenyemet

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!