Portugál Nagydíj

Hamilton: Elfogadták a bocsánatkérésem

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton: Elfogadták a bocsánatkérésem

Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit versenyzője biztos abban, a Monacói Nagydíj versenybírái elfogadták magyarázatát a verseny leintését követően történt kirohanására.


Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit versenyzője biztos abban, a Monacói Nagydíj versenybírái elfogadták magyarázatát a verseny leintését követően történt kirohanására.

Ahogyan arról vasárnap beszámoltunk, Hamilton meglehetősen frusztrált volt azt követően, hogy csak a hatodik helyen intette le a kockás zászló, ráadásul többször is megbüntették a hétvégén balesetokozás miatt.

A brit pilóta a BBC riporterének nyilatkozva viccesen megjegyezte, mindez talán azért van, mert színes bőrű.

A McLarent irányító Martin Whitmarsh később úgy nyilatkozott, sajnálja a történteket, és visszatért a stewardokhoz, hogy magyarázatot adjon az elejtett szavakra.

Hamilton a minap elmondta, a versenybírók elfogadták magyarázatát, így nem kell további intézkedésektől tartania.

„Voltam a stewardoknál, hogy béke legyen. Ez csak egy kis vicc volt, ami nem igazán sikerült poénosra. Elmondtam nekik, hogy amikor ennyi érzelem kavarog az emberben egy ilyen verseny után, akkor nem mindig a helyes dolgok csúsznak ki a száján” – mondta Hamilton.

„Elszívtuk a békepipát. Elfogadták a magyarázatomat, megértették. Mindannyian kezet ráztunk utána. Azt mondták, kemény hétvége volt, lépjünk tovább, és minden jót kívántak nekem a szezonra.”

„Azt mondták nekem, hogy meggyőződésük, az FIA-nál a többi szakember is megérti majd és senki sem értette félre, amiket mondtam, tisztázni fogják velük a történteket és nem lesz további szankciója ennek az egésznek.”

„Hogy nem kellett volna mondanom? Mint már említettem, próbáltam vicces lenni, de nem sikerült. Az ember nem mindig jól adja elő a vicceket. Néha kicsúszik egy ilyen a szádon, és ezzel embereket sértesz meg.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!