Hamilton elismerte, volt pár álmatlan éjszakája Szingapúr után - F1VILÁG.HU

Hamilton elismerte, volt pár álmatlan éjszakája Szingapúr után

Volt néhány álmatlan éjszakája a kiábrándító szingapúri hétvége után a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnak, a brit pilóta azonban már minden erejével a Japán Nagydíjra fókuszál.

Hamilton ugyan a 3. legjobb időt autózta a szingapúri időmérőn, a versenyen viszont csak a 9. pozícióban ért célba, miután a verseny során egy alkalommal a gumifalnak is nekiütközött. A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Japánban vendégeskedik, Hamilton pedig természetesen arra törekszik majd, hogy erős teljesítménnyel vágjon vissza.

„Nem mondanám azt, hogy olyan sokat reflektáltam a történtekre, mondhatni pár álmatlan éjszakám volt – azért járnak a dolgok ilyenkor az ember fejében. Ez történik, amikor van egy nehéz hétvégég” – mondta a hétszeres világbajnok. „De aztán minden nap 6:30-kor már fent voltam, tréningeztem – elmentem futni, az edzőterembe, hogy meglegyenek a pozitív endorfinok, és a hétvégére fókuszáltam. Mindig rájön az ember, hogy a múlton nem lehet változtatni, azért kell dolgozni, hogy a jövő jobban alakuljon.”

 

„Ez egy lenyűgöző pálya, az összes versenyző imádja, mert egyike az old-school tervezésű helyszíneknek. Az utazás is lenyűgöző itt Japánban, a puskagolyó sebességű vonat, az interakció a rajongókkal… Nagyon-nagyon egyedülálló hétvége és hely ez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton elismerte, volt pár álmatlan éjszakája Szingapúr után
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!