Hamilton elismerte, voltak tárgyalásai a Ferrarival - F1VILÁG.HU

Hamilton elismerte, voltak tárgyalásai a Ferrarival

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elismerte, voltak egyeztetései a Ferrari csapatával, ám szerződést soha nem kínált neki az olasz istálló.

A brit pilóta nemrég újabb két szezonra szóló szerződést írt alá a Mercedesszel, így 2025 végéig biztosan a német istállót erősíti majd. Pedig az évad során számos alkalommal pletykálták, a Ferrari megpróbál lecsapni rá – mint ahogy egyébként korábban több alkalommal is tárgyalt Hamiltonnal. Ez utóbbit a minap egy interjúban maga Hamilton is megerősítette, bár elárulta, soha nem fontolgatta komolyan, hogy a maranellóiakhoz szerződik.

Amikor a Blick című lap arról kérdezte Hamiltont, előfordult-e valaha is, hogy a Ferrari szerződést rakott le elé, a brit így felelt: „Soha.”

„Oké, persze volt néhány alkalmi egyeztetés. Sok remek embert ismerek ott. De soha nem álltam készen arra, hogy Olaszországba költözzek.”

Hamilton és a Mercedes között a felek elmondása szerint viszonylag egyszerűen mentek az egyeztetések legutóbb, a részletekről mégis hónapkig nem állapodtak meg.

„Nem először fordult elő, hogy órákon át egyeztettünk, és a részleteken alkudoztunk. A mottó mindig az volt: csütörtöktől vasárnapig kizárólag a Forma-1-hez tartozom.”

„Rengeteg részlet vonatkozik a promóciós tevékenységeimre. Jó helyzetben vagyok Totóval. Mindenki tiszteli őt és csodálja. Könnyű tárgyalni vele. Emiatt pedig nagyszerű vezető.”

Hamiltont megkérdezték arról is, ő maga el szokta-e olvasni szerződésének részleteit: „Természetesen, pontosan tudni akarom, mi áll benne. De most már több mint 200 oldalas, mint egy kib*szott könyv! Szóval napokba telik!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!