Friss hírek

Hamilton: Elnézést kérek mindenkitől

Nehéz napon van túl Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője, miután csak a 13. helyen végzett a vasárnapi F1-es Emilia-Romagna Nagydíjon, így pontot sem tudott szerezni a csapat számára.

A Mercedes egész hétvégén küszködött, az időmérőn egyik versenyzőjük sem jutott a Q2-be, és a sprintfutamon Lewis Hamilton és George Russell is a top 10-en kívül végzett. 

A futamon Russellnek végül sikerült előrébb lépkednie, így végül 4. lett, értékes pontokat szerezve ezzel a Mercedes számára – Hamilton azonban csalódott, ő ugyanis csak a 13. lett (Esteban Ocon 5 másodperces időbüntetését követően). 

„Nehéz volt, de nem igazán tudom, hogy mit mondjak. Határozottan nem könnyű a helyzetünk, és ezt mindannyian érezzük csapatként” – nyilatkozta a brit a futamot követően. 

„George legalább szerzett néhány pontot a csapat számára, szóval elnézést kérek mindenkitől, hogy nem tudtam ugyanezt tenni.”

Hamilton hiába próbált csatázni, nem sikerült előznie a versenyen – a brit egyelőre nem találja a válaszokat, hogy mi okozta a problémát számukra. 

„Nem voltam frusztrált, egyszerűen nem jutottam előrébb. Nem tudom, miért, egyszerűen nem voltam elég gyors, hogy előzzek” – mondta a hétszeres világbajnok. 

Hamilton ugyanakkor pozitívan látja a jövőt, és biztos benne, hogy a Mercedes a fejlődés útjára fog lépni. 

„Határozottan voltak rosszabb pillanataim is, szóval biztosan nem ez a legrosszabb” – véli a brit. „Úgy gondolom, ahogyan mondtam is, mindenki érzi ezt és mindenki leszegett fejjel próbálja a legjobbját nyújtani.”

„Senki nem adja fel, és mindenki próbálja előremozdítani a dolgokat, amennyire csak tudja.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!