Hamilton: Előre tudtunk lépni az autóval - F1VILÁG.HU

Hamilton: Előre tudtunk lépni az autóval

HIRDETÉS
A 7. helyen ért célba a vasárnapi Monacói Nagydíjon a Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton — a brit azt mondja, noha az eredmény nem örvendetes, bőven voltak biztató jelek a hétvége során.
Lewis Hamilton (Mercedes)

Hamilton a meggyőző kezdés után csak a 7. rajtkockát szerezte meg a szombati időmérő edzésen, erről a pozícióról pedig nem is tudott elmozdulni a futamon: miközben csapattársa 5. lett, őt a 7. helyen intette le a kockás zászló Monte-Carlóban.

A brit ugyanakkor a verseny után rámutatott: örül, mert a legújabb fejlesztéseknek hála a Mercedes előre tudott lépni versenyautójával.

„Sok biztató jelet láttunk a hétvégi teljesítményünk során. A csapat nagyon keményen dolgozott azon, hogy újításokat hozzon az autóra, és még több frissítés várható az elkövetkező versenyeken” — magyarázta Hamilton. „Előreléptünk az autóval, és ha sikerül még néhány lépést megtenni, akkor remélhetőleg harcba szállhatunk a három előttünk lévő csapattal.”

„A verseny eseménytelen volt. Mindenki a tempóját menedzselte a piros zászló után, és végül — bármilyen gumin is voltál — el tudtál menni a végéig. Ez elvette tőlünk a lehetőséget a előrelépésre, ami frusztráló volt. Várom már, hogy Kanadába menjünk, és megnézzük, mit tudunk ott elérni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton: Előre tudtunk lépni az autóval
Vasseur: Az időmérőkön kell javulnunk, a versenytempó rendben volt
Sainz: Nem volt esély a Mercedes legyőzésére…
Perez számára rémálom volt a Spanyol Nagydíj

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!