Hamilton: Emelni tudtuk a szintet! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Emelni tudtuk a szintet!

HIRDETÉS
Nem kétséges, hogy komoly előrelépéseket tett a Mercedes Forma-1-es csapata az augusztusi nyári szünet előtt, Lewis Hamilton pedig arra számít, a folytatásban is további fejlődést sikerül majd elérniük.
2021 Styrian Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton

Hamilton és a Mercedes a Magyar Nagydíj után az összetett pontverseny élére állt, így favoritként várhatja a hétvégi Belga Nagydíjat. Hamilton előnye jelenleg 8 pont a tabellán Max Verstappen előtt, a címvédő pedig úgy érzi, egyértelműen sokat fejlődtek az elmúlt időszakban.

„Határozottan emelni tudtuk a szintet. És azt gondolom, hogy újabb lépést fogunk megtenni a folyamatban, köszönhetően annak, hogy a nyári szünetben volt lehetőségünk reflektálni, és megnézni, hogy hol is tartunk. Ezt pedig nagyon jó látni” – mondta a hétszeres világbajnok.

„Tudjuk, mennyire gyorsak voltak a bajnokság elején, nyilván láttuk azt a sebességet és versenyképességet, amit mutattak. Természetesen a szezon előrehaladtával egyre erősebbek és erősebbek lettek, nekünk pedig nehezebbé vált a dolgunk. Szóval nehéz utat jártunk be.”

„De a működésünket tekintve vissza kell térnünk arra a szintre, ahol a múltban tartottunk.”

Hamilton hozzátette, nem kerget illúziókat, pontosan tudja, nagyon nehéz lesz idén legyűrni a Red Bullt.

„Viszont szoros lesz a küzdelem – nagyon kemény lesz a szezon második fele. Az idény első szakasza határozottan az egyik legkeményebb volt, és arra számítok, hogy ugyanez lesz a helyzet a folytatásban is, ha nem még nehezebb!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!