Orosz Nagydíj

Hamilton: Én is emberből vagyok, hibázhatok

Lewis Hamilton, Mercedes
Fotó: Hockenheimring
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzőjének nincs konkrét magyarázata arra, hogy mi történt az F1-es Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén, amikor összetörte versenygépét.

Hamilton a harmadik szabadedzésen csúnyán falhoz csapta a Mercedest, ami után csapatának rendkívül gyors munkát kellett végeznie az időmérőig. A szerelőknek sikerült teljesíteniük a kihívást, és a brit végül részt vehetett a kvalifikáción, ahol a harmadik rajtkockát szerezte meg. 

Az időmérőt követő sajtótájékoztatón arról kérdezték Hamiltont, a koncentráció hiánya vezetett-e a hibához, vagy valami más okozta a kicsúszását. 

Túl sokat gondoltok bele. Történnek sz*r dolgok. Én is emberből vagyok” – válaszolt Hamilton. „Úgy gondolom, hogy az eredményeim elég jók, de ez néha megtörténik és igen, frusztráló, és soha nem jó érzés. Akkor sem, ha az első évedben történik, akkor sem, ha a tizenharmadikban. Nincs különbség, de mindig lehet tanulni belőle.”

„Mindig van lehetőség fejlődésre, hogy feltöltődj – és ez mindig egy új tapasztalatot jelent a srácokkal, a szombati nap pedig egy erős kihívás volt a csapat számára.

Hamilton nagyon büszke csapatára, hogy ilyen gyors és precíz munkát végeztek a kvalifikáció előtt, és hálás nekik, hogy időben összerakták az autóját. 

„Úgy gondolom, kivételes munkát végeztek, és nagyon elégedett vagyok azzal a munkával, amit az időmérőn végeztem. Összességében pozitív.”

„De amikor visszamegyek a garázsba és látom a törött alkatrészeket, akkor úgy vagyok vele, hogy „ohh, kicsikém”, de meg fogják javítani őket, vagy lehet, hogy ki kell akasztanom őket Toto irodájába, aláírni, és bocsánatot kérni.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS