Hamilton építene a magyarországi győzelemre - F1VILÁG.HU

Hamilton építene a magyarországi győzelemre

HIRDETÉS

A bajnokság második részében is megtartaná lendületét Lewis Hamilton, valamint a Mercedes Forma-1-es csapata – a gárdánál bíznak abban, hétvégén, Belgiumban meg tudják majd ismételni magyarországi teljesítményüket.


A bajnokság második részében is megtartaná lendületét Lewis Hamilton, valamint a Mercedes Forma-1-es csapata – a gárdánál bíznak abban, hétvégén, Belgiumban meg tudják majd ismételni magyarországi teljesítményüket.

A német istálló várakozásokon felül teljesített a szezon első tíz versenyén: összesen hét rajtelsőséget és három futamgyőzelmet szerzett.

A legutóbbi, hungaroringi megmérettetésen Lewis Hamilton számára is összejöttek a dolgok, első futamgyőzelmét szerezte ugyanis a Mercedes színeiben.

Az angol versenyző természetesen tűkön ülve várja már a hétvégi Belga Nagydíjat.

„Olyan érzésem van, mintha már rengeteg idő eltelt volna azóta, hogy nyertem Magyarországon, és már alig várom, hogy ismét autóba üljek” – mondta Hamilton.

„Kedden a gyárban voltam, hogy találkozzam a mérnökökkel, és gyakoroljak egy kicsit a szimulátorban. Jó volt látni a többieket, és érezni a lelkesedést a nyári szünet után.”

„Mindannyian nagyon várjuk már a szezon második felét, és a lehetőséget, hogy jó eredményekkel térjünk haza.”

A Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff állítja, alaposan meglepték riválisaikat az eddig eltelt versenyeken, és folytatják a kemény munkát annak érdekében, hogy a továbbiakban is a győzelmekért harcolhassanak.

„Az évad első felében várakozásainkon felül teljesítettünk, de továbbra is keményen fogunk dolgozni azért, hogy javítsunk teljesítményünkön a szezon második részében” – fogalmazott a szakember.

Hirdetés

„Papíron a spái pálya kedvezhet autóinknak, és Nico [Rosberg] és Lewis is a legjobbat nyújtják majd ezen a pályán. Tehát egy nagyon erős csomag áll rendelkezésünkre, és lendületben vagyunk a magyarországi győzelmet követően.”

„Viszont mindenki speciális, kis leszorítóerejű csomaggal érkezik majd erre a hétvégére, ráadásul Spa mindig nagyon igényes a megbízhatóság tekintetében is. A kulcs az lesz, hogy elvégezzük a házi feladatot az edzéseken, hogy aztán jó eredményt érhessünk el.”

Hasonlóan magabiztosan várja a folytatást az alakulatot irányító Ross Brawn is.

„Sok munkát kellett elvégeznünk meglehetősen rövid időn belül azért, hogy felkészüljünk a hétvégére, de a csapat minden egyes tagja keményen dolgozott” – nyilatkozta a csapatfőnök.

„Nico és Lewis is ellátogatott a gyárba a héten, hogy a szimulátorban kezdje meg a felkészülést, és mindketten alig várják már, hogy újra autóba üljenek. Jó eredménnyel zártuk az évad első felét, célunk pedig az, hogy hasonlóan jó teljesítsünk a bajnokság második részében is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!